Промовідео «диких» «Кайдашів»

17:07 | 29.08.2019
Автор
театральний оглядач, автор та ведучий інтернет-блогу "Театральна риболовля"
Всі люди різні! А театри складаються з людей – тому театри не тільки різні – а різні-різні пропорційно тому, скільки людей там присутні. 

Одні концентруються на одному творчому сегменті, інші розуміють, що сама вистава – це лише окрема складова складного механізму. 

І кожного разу, коли на театральному просторі бачу креативне та оригінальне вирішення промовистави – ладен віддавати під нього окремі дописи на порталі. Те, що робить «Дикий театр» зі своїми «Кайдашами» – яскраве порушення спокою "літньовідпочиваючого" театрального глядача.  


З одного боку акторсько-режисерська група вдалася до сільського аскетизму, створюючи сільську виставу безпосередньо в сільському контексті – хата, черга в душ, чергування по кухні, відсутність мобільного та інтернетівського зв’язку тощо…  

З іншого – перед командою відкрилися можливості, для створення яких в Києві треба було б добре попрацювати. Саме тому проект має непересічного режисера (Максим Голенко), фантастичну фотосесію (Олексій Товпига), унікальний та автентичний реквізит у виставі та круте промовідео, яке ви можете переглянути тут.

Выбор редакции