Стан пораненого поліцейського під час стрілянини на Вінничині — подробиці від медиків

17:46 | 20.04.2024
Автор: Євген Мирошник
Стан пораненого поліцейського під час стрілянини на Вінничині — подробиці від медиків
У результаті стрілянини, що сталася на Вінничині, поліцейський отримав середньої тяжкості поранення. Зараз він перебуває у Бершадській районній лікарні, де йому надають необхідну медичну допомогу. За словами головної лікарки Лідії Брикулі, травми поліцейського несерйозні, вогнепальних поранень немає і він перебуває при свідомості.
«У нього стан середньої важкості. Ближче до легкого. Травми незначні. Вогнепальних поранень немає. Ми його обстежили. Чимало саден. Він при свідомості», — розповіла Суспільному головлікарка медзакладу.

Стрілянина сталася, коли поліцейські зупинили автомобіль для перевірки. Двоє чоловіків, які перебували в авто, відкрили вогонь по правоохоронцях.

Читайте також матеріали за цією новиною:
Смерть поліцейського на Вінниччині: нові підозрювані та деталі вбивства
План-перехоплення: Нацполіція розшукує нападників у Вінницькій області
Вогонь по поліцейських на Вінниччині: загибель 20-річного правоохоронця, поранений його напарник

У результаті стрілянини загинув 20-річний поліцейський, а його колега отримав поранення. Поліція розшукує Валерія та Віталія Васілаке, які є підозрюваними у стрілянині. Відеозаписи із бодікамери поліцейського під час події свідчать про те, що стрільці почали вогонь після того, як правоохоронці оглянули багажник автомобіля, яким вони пересувалися.

Выбор редакции