Главная / Новости

Стало відомо скільки людей працюють на українське ОПК — заява Президента

13:32 | 24.04.2024
Головна / Новости
Стало відомо скільки людей працюють на українське ОПК — заява Президента
Оборонно-промисловий комплекс України — значний работодавець.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що в українському оборонно-промисловому комплексі (ОПК) працює не менше ніж 300 тисяч людей. Цю інформацію він оприлюднив у своєму телеграм-каналі — повідомляє Цензор.нет.



Зеленський відзначив, що російські терористи продовжують атакувати Україну, і наголосив на значущості рятувальних робіт, гасіння пожеж, розміновування та допомоги місцевому населенню. Він подякував Державній службі з надзвичайних ситуацій, Національній поліції та бригадам екстреної медицини за їхню невтомну працю.

Президент також висловив вдячність всім працівникам ОПК, зазначивши, що їхня праця сприяє зміцненню сили держави. Він наголосив на важливості української артилерії, ракет, дронів, техніки, амуніції, систем РЕБ та софту для оборони, які виробляються в Україні. Зеленський зазначив, що працює не менше 300 тисяч людей на підприємствах ОПК. Він також подякував партнерам, які співпрацюють із компаніями ОПК, а також за спільні оборонні проєкти. ОПК України щомісяця отримує доставки зброї від своїх партнерів, і цей процес планується збільшувати. Президент підкреслив, що метою є постійне зростання виробництва українського озброєння.

Нагадаємо, що наразі ОПК не виробляє всю необхідну номенклатуру для поточної війни