Главная / Новости

Зеленський: Путін повинен програти — це головна мета допомоги США

07:58 | 21.04.2024
Головна / Новости
За словами Зеленського,
За словами Зеленського, "ми маємо бути далекобійними, щоб здолати Путіна"
Президент України Володимир Зеленський привітав голосування Палати представників США, яке прийняло рішення про пакет американської підтримки для України на суму майже 61 мільярда доларів.

Зеленський вказав, що головною метою витрати цих коштів є запобігання перемозі російського агресора. У своєму зверненні, Зеленський подякував всім, хто підтримав ухвалення цього пакету, зокрема спікеру Майку Джонсону. 



Він також висловив вдячність американському народові, який разом з Україною відчуває, що російське зло не повинно перемагати. Президент наголосив, що цей пакет допомоги є дуже важливим для українських військових на передовій, а також для міст і сіл, які страждають від російського терору.

Він висловив сподівання, що розгляд законопроєкту в Сенаті США та направлення президенту Байдену будуть проведені швидко. Зеленський підкреслив, що Україна високо цінує кожен прояв підтримки її державності та незалежності. Президент впевнений, що американська підтримка сприятиме зміцненню обох народів та допоможе досягти справедливого завершення війни, яку Путін має програти.